dilluns, 18 de juliol del 2016

Celebrar la lluita per l´educació

Qui mai hagi participat d´un moviment o associació, no es podrà imaginar que darrera les reunions i la feina, hi ha moments que no tenen preu. En ple juliol, després d´un curs de moltes  trobades centrades en la fusió entre el MRMP i MenorcaEdu21, hem anat a sopar per a disfrutar i celebrar el camí recorregut. Com sempre que ens trobam es van generar idees i noves visions sorgides del contrast de mirades diferents.... però sobretot un sentiment de gratitud per haver pogut compartir aquests anys de lluita per l´educació....  
 

Quan ja eren prop de la una de la nit, va sorgir una discussió interessant sobre el nostre futur com a moviment. Com alimentar  intel·lectualment el procés del Pacte? És millor centrar-nos en organitzar actes i jornades o consolidar-nos internament i aprendre? són dos objectius compatibles?

Ara esteim en procés de selecció del nou equip coordinador.   Des de l´Assemblea s'ha enviat un avís  perquè les persones que ho desitgin es puguin presentar als càrrecs de tresorer/a, secretari/a i coordinador/a,  per tal de fer possible continuar funcionant amb l´esperit assembleari que alimenta el nostre camí, fruit de moltes visions. 

Convidam a totes les persones que ho desitgin a apuntar-vos com a voluntaris del Moviment MenorcaEdu21. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada