dimarts, 18 de juliol del 2017

Iniciam reunions amb els partits per aconseguir un Pacte consensuat

Una vegada el document aprovat pel CEIB ja és dins el Parlament de les Illes Balears, la nostra Plataforma ha considerat oportú trobar-se amb tots els grups parlamentaris per establir un canal de comunicació fluït d'ara endavant, i per posar-nos a la seva disposició per aprofundir o aclarir dubtes sobre el nostre projecte.

Aprofitàrem el Plenari a Menorca del passat 8 juliol per trobar-nos amb Josep Castells de Més per Menorca. Vam escoltar la visió de Més per Menorca sobre el procés que ha proposat el Govern al Parlament per debatre el  document del Pacte aprovat pel CEIB. Vam estar d´acord que l´objectiu final és aconseguir una Llei Educativa pròpia derivada del Pacte. Una Llei Educativa  que ha de ser consensuada amb els partits polítics i la comunitat educativa.Avui dimarts 18 ens hem reunit amb Núria Riera i Sandra Fernández per part de Mallorca, Juan Manuel Lafuente per Menorca i Sara Ramon per Eivissa.

Una trobada molt esperada per part nostra i on hem pogut explicar de primera mà el nostre recorregut al llarg dels anys a la recerca d'un acord educatiu.Hem parlat de com s'ha elaborat el document, de quines plataformes i entitats conformen Illes per un Pacte i de què esperam que sigui el camí del consens a partir de setembre, amb la posada en marxa d'una comissió per debatre el contingut del pacte. També hem abordat temes que poden ser més complicats a l'hora d'arribar a acords, però ha quedat palès que val molt la pena l'esforç, ja que tots hem de ser conscients que treballam per aconseguir el sistema educatiu que els nostres fills i filles es mereixen. I aquí tots hi hem de posar seny i cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada