dijous, 20 de juny del 2013

Experiències Jornades Estiu

Ja tenim  algunes experiències confirmades per les Jornades del 27 i 28 d'Agost.

EDUCACIÓ INFANTIL
La primera és d'Educació Infantil, duita a terme al Ceip Margalida Florit de Ciutadella. Una experiència compartida entre els alumnes de 4 anys i alguns pintors de Ciutadella que va acabar amb una exposició. Molt interessant!!

PRIMÀRIA
La segona experiència és un projecte col.laboratiu on han participat escoles de Menorca i Catalunya. Una aventura molt Enigmàtica a través de la investigació sobre codis Qr.
Blog del projecte: http://enigmatics8.blogspot.com.es/

SECUNDÀRIA
Hem fet una crida al TWITTER, i ja tenim apuntats:
  • En José Luis Castillo Chaves,  @jlcastilloch, professor de ciències d´Almeria, impulsor del #nodoAlmería, #EABE, comunitats virtuals d´alumnes,  i participant de NOVADORS. 
  • Aida Ivars, @aidaivars, professora de ciències, membre de Novadors i impulsora del projecte Aluzinarte, Associació dedicada a la divulgació de la ciència en el temps lliure. 
  • En Jordi Guim @jordiguimb, professor jubilat de Barcelona, expert en Aprenentatge Basat en Problemes, noves tecnologies i mapes conceptuals. 
  • En Ramon Barlam @rbarlam, català de Manresa i menorquí de cor, potser participarà a través d´una vídeoconferència. 
EDUCACIÓ D´ADULTS
  • En Jaume Sans Vellvehí, @txaumell, professor de català del Consorci per la Normalització Lingüística i autor del Diari d´aula La rebotiga. No sabem si tindrem la seva versió molecular o virtual. Al twitter es defineix com a addicte a la innovació didàctica, a la música i a la matèria humana.
Com que el pressupost és de 0€ tots ells venen sense cobrar un fil, per açò els agraïm molt la seva participació. Seguiu-los a twitter, que val la pena.

2 comentaris:

  1. No me puc creure que, en tan poc temps s'hagin pogut fer tantes coses! Tot i que faltarà confirmar, completar la llista, i altres detalls, els noms i continguts a compartir son engrescadors.

    ResponElimina
  2. Felicitats a l´equip que està organitzant les Jornades per la seva feina! Si algú més es vol apuntar a ajudar encara hi sou a temps!!

    ResponElimina