diumenge, 14 de juliol del 2013

Impressions d'una conferència

Il·lustradora: Isabelle Bryer
Ahir vaig anar a una conferència a Ciutadella, hi havia molta gent, també molt de jovent, la sala estava ben plena, molta calor. En el debat posterior, es van fer moltes intervencions, però algunes em van cridar l'atenció. Diverses persones varen comentar que trobaven que a Menorca existia poc moviment social, poca cohesió,poques mostres revindicatives... llavors una professora va contestar explicant tota la iniciativa de MenorcaEdu21, va transmetre com es sentia d'orgullosa de pertànyer a un col.lectiu on un grupet de mestres, professors, pares i alumnes amb coratge, valentia i molta feina volíem tirar endavant un Pacte per Educació.  Va dir: 
- Dilluns a les 11h, a aquesta sala mateix, s'obrirà una nova etapa per l'Educació, perquè un grup de persones han estat treballant perquè fós possible, un grup obert a tothom qui vulgui treballar per aconseguir una Educació millor. 
Les seves paraules i la seva energia positiva, em vam emocionar,  pell de gallina en un fosquet calorós de juliol! Al·lots i al·loteres el nostre missatge ha calat, la gent s'ho comença a sentir com a seu i estic segura que ho aconseguirem, un èxit assegurat! 

Fanni Riudavets 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada