diumenge, 12 de gener del 2014

Una aturada en el camí


     Aquest passat dissabte, Son Putxet, es preparava per rebre un grupet ben exerit de pactites.Tot i que som un grup molt feiner aquesta vegada ens trobàvem per fer festa i disfrutar d'un sabrosa paella preparada per en Toni Payeras.

    De bon matí, alguns ja es van trobar a les cases de Son Putxet per començar amb una cerca de bolets que llavors enriquiria l'arròs. El passeig pel bosc va ser ben profitós.

    Al migidia, la gent va començar a arribar amb ganes de passar-ho bé.Tot i que va ser molt difícil complir amb la consigna que ens havien imposat els organitzadors de la trobada, en Toni i en Laurio: NO PODER RALLAR D'EDUCACIÓ. Més d'un vam incomplir la norma però tots vam pensar que ningú s'havia entemut :)

    El bon ambient i les rialles va ser presents durant tota la trobada. La paella va ser exquisita i els braços de gitano, boníssims.

     Després de dinar va seguir la festa amb acudits i cançons al voltant del foc de la xemeneia.

    Un dia força agradable que ajuda a seguir amb la nostra idea de Pacte i sobretot a no perdre la il.lusió i convenciment de que tots junts PODEM.                                            

     Gràcies @laurio52 i Antoni Payeras. 



 El maig de 2014 ha d'estar publicat el document del Pacte. Estava prohibit rallar d´educació i quasi ho vam aconseguir. Gràcies a tots els que esteis convençuts que el Pacte serà una realitat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada