dimecres, 21 de maig del 2014

Menorca Edu21 comparteix el somni del Pacte amb les APAs de Mallorca



https://docs.google.com/presentation/d/180yJmmV0-2y0tqVUyuqqlgYOpFwW8Te3LJssI432pWY/present?ueb=true#slide=id.g181d0dc65_4_18
Clicau sobre la imatge per veure la presentació. El procés del Pacte de MenorcaEdu21
  Les APAs d'Es Raiguer (Mallorca) van organitzar una conferència ahir dimarts 20 de maig sobre el procés del Pacte de Menorca Edu21 per tal d'esbrinar les possibilitats d'avançar en una convergència en vistes a les eleccions de 2015.

Des de Menorca Edu21 vam explicar els motius que havien impulsat l 'inici del moviment l'agost de 2012 (bàsicament la necessitat de continuar el procés iniciat pel MRPM, la tristesa de veure l'elevat nombre d'alumnes que abandonen, i de mestres que lluiten tot sols i sense suport per una educació més equitativa així com els vertiginosos canvis socials que reclamen no tant petits canvis sinó una transformació d'arrel del sistema educatiu, en línia amb els processos de pacte que ja han fet altres països des dels anys 70).

Després es va projectar el vídeo El fil de la memòria, que va ser acollit amb emoció i aplaudiments i es van explicar els continguts del pacte, els punts més delicats la forma d'organitzar-nos dins Menorca Edu21 i les dificultats.

Finalment, en el torn de preguntes, hi va haver molta participació. Una de les conclusions va ser que és necessari obrir un temps de reflexió per tal de valorar les possibilitats d'iniar un procés de convergència a Mallorca. 


ksdjflksjdfl

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies a la gent de Menorca per acceptar la convidada mallorquina i a na Guida per transmetre tan bé l'experiència menorquina en nom de tots els qui amb el seu temps fan possible aquest PACTE. Gràcies!

    ResponElimina
  2. Gràcies Aina, per les teves paraules i pel teu suport al procés del Pacte. Fan falta moltes persones disposades a fer feina pel bé de l´educació. Venir a Palma va ser rebre una onada molt contagiosa de coratge. Seguirem endavant, passi el que passi.

    ResponElimina