dissabte, 28 de juny del 2014

El curs s'acaba, però la feina pel pacte continua, i amb més ganes que mai!

Avui, dissabte 28 de juny, l'assemblea de MenorcaEdu21 ha continuat la feina amb l'objectiu de fer una bona presentació del document del pacte a les properes jornades d'estiu del 26 i 27 d'agost. Ha estat un dia en què les cares han manifestat el cansament propi del final de curs, però sense deixar de tenir als ulls l'espurna d'il·lusió en què un pacte és possible. Més que possible, necessari i imprescindible.


Els grups de feina s'han centrat en dos blocs. Per una banda, la preparació de les jornades d'estiu i el seu format, concretant la presentació del document del pacte. Per altra banda, també s'ha aprofundit en com es farà la difussió del document una vegada presentat. Paral·lelament, també s'ha continuat fent feina sobre les xarxes socials i la difussió del moviment MenorcaEdu21 i en la redacció final del document del pacte. Us deixem unes fotos de la feina feta.

+






Finalment, hem decidit fer una nova reunió el dia 14 de juliol. Esteu atents a les noves informacions que anirem publicant!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada