dimecres, 11 de juny del 2014

Menorca Edu21 convoca la societat menorquina a la presentació del Pacte per l´Educació

Els propers dies 26 i 27 d´agost, els voluntaris de MenorcaEdu21 presentaran el document del Pacte Educatiu.
Enguany les jornades es celebraran al llarg dels dos capvespres dels dies 26 i 27 (i no els matins com es feia els altres anys) atenent a la demanda dels pares i mares que hi volen assistir, i responent al fet que MenorcaEdu21 no és només un moviment docent sinó de la societat civil.

El primer dia, a les 18:30, Alfredo Hernando, impulsor d´Escuela21, farà la conferència inaugural, exposant la seva experiència visitant centres educatius d´arreu del món que han impulsat processos d´innovació a través del lideratge pedagògic. El lideratge pedagògic és un dels punts centrals del Pacte per l´Educació, relacionat amb l´autonomia de centre. Si us interessa conèixer més podeu visitar la seva web a www.escuela21.org.

Després es farà l’Acte de Presentació del Pacte educatiu, en el que hi participarà Llorenç Huguet, rector de la UIB (en vídeo) i  que acabarà amb un sopar-barbacoa de celebració.

En sol demà, dia 27, a les 18:30 es farà una tertúlia amb els professors de fora que venen per la seva iniciativa a acompanyar els menorquins en aquest moment històric. Ells són:
- Carlos Páez, mestre de primària a Alacant. @cpaez01
- José Luis Castillo Chaves, professor de ciències de secundària (Almería) @jlcastilloch
- Daniel Sánchez, mestre especialitzat en TIC de Granada @dasava
- Jaume Sans Vellvehí i Carme Bové, d´Educació de persones Adultes a Catalunya. @Txaumell @carmebove
- Manel Perelló, impulsor del Cercle Educatiu de Mallorca
- Jordi Jubany, @jordijubany especialista en TIC de Catalunya


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada