divendres, 25 de juliol del 2014

Xarxes professionals per un aprenentatge informal

Què passa quan un nombre elevat de professors innovadors es concentren en un espai petit? Succeeix l´aprenentatge informal i es contagia l'entusiasme i les ganes d´aprendre i fer millors classes.  

Per açò enguany les jornades s´han obert per primera vegada a professors de fora. L´objectiu és que els mestres i professors menorquins (a Menorca tenim una elevada proporció de professorat innovador, a vegades més elevada del que noltros mateixos valoram), es trobin amb aquests altres, que viuen online al Claustre virtual i que estan batallant dia a dia (moltes vegades a contracorrent) dins els seus centres per a millorar l'educació. Pretenem que es creïn amistats professionals que puguin continuar online de manera informal per alimentar la qualitat de l´educació a Menorca. 


20 professors de Mallorca, Eivissa, Catalunya i Andalussia 
ja s´han apuntat per participar a les Jornades dels dies 26 i 27 d´agost. Tots ells es paguen els billets i estaran allotjats a les cases de Sobrevell, gràcies a la col·laboració dels Escoltes de Ferreries, que també han participat en la redacció del Pacte. Alguns participaran als petxakutxes moderats per Ismael Palacín (conferències de 5 minuts) que es faran dia 27 capvespre. Aquí podeu consultar què és un petxakutxa

Si vius a fora i te ganes venir, no ho dubtis un moment. Apunta't aquí. 


El bloc de les jornades ja té 1338 visites 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada