diumenge, 26 d’octubre del 2014

Conferència a càrrec de Roser Salavert, dia 11 de novembre


Roser Salavert és Directora general del 3r. districte escolar de Nova York, Departament d'Educació de Nova York. Ens aportarà el seu saber i experiència en relació a les estratègies per a millorar un sistema educatiu.

És diplomada en Magisteri, màster en Psicolingüística per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora en Gestió Educativa i Tecnologia per la Universitat d’Amherst.
Des del 1981 exerceix la seva carrera professional als Estat Units. Ha estat inspectora de programes d’educació bilingüe al Departament d’Educació de Massachusetts; coordinadora del projecte Computer Equity Project, adreçat a fomentar l’interès per les matemàtiques i la tecnologia entre les noies de secundària (engegat per The Women’s Action Alliance & IBM de Nova York); directora editorial de Scholastic Inc., i directora executiva de Millora de l’Ensenyament i Formació del Professorat del districte escolar 6 de Nova York.
Ha estat directora editorial de llibres de text i també és autora de diversos articles, com ara:
«Formació del professorat mitjançant la reflexió estructurada».Escola Catalana(núm. 461, gener de 2010).
«Reforma educativa a Nova York».Barcelona Educació(núm. 72, gener/febrer de 2010).
«Much More Than a Magazine. New York City Challenge».NYC Association for Supervision and Curriculum Development(abril, pàg. 7-10).
Middle School Choice in District 6, Region 10. New York City Department of Education.Document preparat per al District 6 Middle School Choice Committee.


Us deixem un vídeo d'una conferència de Debats d'Educació:  "Excel·ència educativa per a tothom: una realitat possible"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada