dilluns, 10 de novembre del 2014

Els invisibles

Carta dels voluntaris de Menorca Edu21
Amb aquest escrit volem manifestar el profund agraïment dels voluntaris de Menorca Edu21 a totes les persones que van fer possible l´acte de presentació del passat divendres a l´UIB de Palma, tan invisibles com imprescindibles perquè tot sortís bé. 
En primer lloc a Àngel Rua @angelrua, el tècnic de so  i llum, pactista de cor, que va repassar dues o tres vegades el nostre guió a ca seva per assegurar-se de que tot anés bé i va saber superar les dificultats amb molta paciència. 
En segon lloc a Pere Pons, Antònia Isern i tots els voluntaris de la Comunitat d´Es Raiguer que se´n van encarregar de cercar l`àvia, la mare (Cristina Conti @CristinaContiOI) i l´estudiant. I ens van ajudar a organitzar l´escenari. 
Als representants de les entitats d´Illes Per Un Pacteque van acceptar pujar a l´escenari per explicar el seu procés. 
A na Maria Camps, que es va desplaçar des de Menorca  per a fer-nos volar al cel amb les seves cançons. 
A na Mercè Dopico, actriu, que va interpretar el poema i ens va fer posar pell de gallina. 
A na Lourdes Pons, per les seves gestions cercant corals i músics i pel faristol. 
En Miquel Oliver, que va facilitar l´accés al rectorat per disposar del local, la wifi, i tots els detalls. 
En Manel Perelló, que ens va ajudar a cercar el piano i el filmador. 
Eusebi Riera, n´Antoni Morante i en Manel Perelló, que ens va venir a cercar de l´aeroport i ens van acompanyar en tot moment. 
Finalment a totes les persones que vau assistir a l´acte amb tanta il·lusió i heu tingut la generositat d´entendre les nostres imperfeccions. No vau pujar a l´escenari però sense voltros res hauria estat possible. Hem creat uns lligams que van més enllà de la coneixença. Els lligams dels que comparteixen un somni comú. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada