diumenge, 30 de novembre del 2014

Jornades del fòrum social a Mallorca

Les illes bullen d´iniciatives per un Pacte.
La darrera han estat les Jornades organitzades pel Fòrum Social de Mallorca aquest cap de setmana i que han demostrat que la gent té GANES I INTERÈS pel debat educatiu obert.
A la primera taula rodona hi van assistir de públic els responsables d’educació de quasi bé tots els partits polítics,  la cúpula de FAPA i COAPA, dels sindicats d’ensenyament, de les associacions de directors. La taula rodona final va ser moderada per un representant de l´Assemblea de docents. Hi van intervenir representants de Crida, MenorcaEdu21 i el Cercle Educatiu.
Un dels organitzadors, Eusebi Riera ha estat destacat pel Diari Ara al termòmetre ARA SÍ, amb aquestes paraules:
ARA SÍ: Eusebi Riera
Els fòrums socials són espais on els ciutadans expressen allò que desitjarien per a la societat i, sobretot, aporten propostes de com aconseguir-ho. En un moment en el qual el desànim i el desencís amb la cosa pública augmenta, un fòrum social és un símptoma de dinamisme i de ganes de consensuar polítiques que responguin a les necessitats reals de la població. L’educació, com no podia ser d’altra manera, ocuparà el lloc central de l’edició presentada avui.
Gràcies a tots per ajudar a difondre la necessitat del Pacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada