dijous, 6 de novembre del 2014

Maria Camps actua demà a LES ILLES S'ABRACEN

Coneixeu el lema per divendres i dissabte? “Encenguin els mòbils, que l’acte comença” recordau:     
La cantant menorquina Maria Camps  actuarà demà a la presentació del procés de  MenorcaEdu21 a l´UIB de Palma. Si voleu sentir una veu de vellut que se us clavarà al cor i us projectarà al cel, esteis convidats.

L´acte comptarà també amb la presència del rector de l´UIB, Llorenç Huguet, que des de fa molt de temps és un ferm defensor del Pacte educatiu.
Juntament amb ells, els voluntaris de MenorcaEdu21 presentaran  els per quès de la seva feina de dos anys amb  l´esborrany de document de pacte. D´ells ens arriben aquestes paraules:
Demà un ranxet de menorquins atravessarem la mar per anar a presentar un procés de pacte que ja no és nostre sinó de tota la societat. Hi ha nirvis i ganes a la vegada. Tots feim feina i anam un poc atabalats. Aquests dies, per la paga, ens han fallat alguns aspectes tècnics de darrera hora…. tot serveix per donar emoció a un acte que serà senzill però viscut. Menorquins que estimau el pacte. Tots els que no podreu venir a Mallorca, per favor, seguiu l´acte i retwitejau dins #me21apalma
Venen a Mallorca i estaran acompanyats dels companys eivissencs i mallorquins en un acte que serà la celebració d´un fet: Les illes s´abracen. Les illes, per primera vegada es llancen a creure que poden decidir un millor futur.
Si també voleu un sistema educatiu estable, no sotmès als canvis polítics, ens veurem allà.
Coses que s´han dit a Twitter:
Cercle Educatiu: Si consideres que “el cor té raons que la raó desconeix” no faltis demà a la presentació dels companys de..
 exacte! No facem el joc a qui no aporta res, no s’arremanga, no construeix, no vol diàleg.. 
Ni etiquetes ni desqualificacions. Valen arguments, diàleg, negociació, il•llusió, humilitat, generositat..  
El que pot donar la nostra entesa val més que el millor de tots nosaltres.   
@asambleapadres @antoni_morante Pactar no és una marca. És una actitud! Pel futur dels nostres joves, una necessitat. #‎culturadepacte‬

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada