divendres, 12 de desembre del 2014

La coordinadora acorda fer una trobada d´illes el 10 de gener per redactar Pacte

Dins aquest enllaç hi trobareu l´acta de la coordinadora d´Illes per Un Pacte, redactada per Antoni Salvà (de l’Assemblea de Docents) i celebrada ahir, dijous 11 de desembre a Palma. Com en tots els nostres documents teniu permís per fer tots els comentaris que considereu necessaris. Els acords principals que es van prendre van ser:

A la imatge, els representants del Cercle, Crida, l´Assemblea de Docents i la COAPA. També hi va assistir un representant de MenorcaEdu21 i un observador. Es va poder seguir per vídeoconferència des d´Eivissa i Menorca, gràcies a l´ajuda de l´UIB.
  • Dia 10 de gener de 2015 ens trobarem tots a Palma (eivssencs, menorquins i mallorquins) per a redactar el document de Bases junts. Igualment continuarem treballant online fins llavors. Guardau-vos la data al calendari.
  • Fer una convidada formal a tots els sindicats que han obtingut representació a la Junta de Personal Docent no Universitari i esperar conèixer la seva resposta quant a la seva petició de participació en l’elaboració del document de bases.
  • El Grup CATI continuarà llegint i investigant sobre els punts que poden ser conflictius. També farà una taula comparativa de l´estructura de cada apartat per tal de detectar temes que es van repetint així com els punts conflictius.
  • La coordinadora ha convidat formalment les associacions d’estudiants SEPC, Consell de Joventut de les IB i Assemblea d’Estudiants de la UIB.
Menorquins i eivissencs van poder seguir i participar a la coordinadora per vídeoconferència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada