dissabte, 17 de gener del 2015

Ahir, dia històric a les Pitiüses. Enhorabona!!

La comunitat educativa d'Eivissa i Formentera va presentar ahir el seu document per l'acord educatiu. Els dinamitzadors del document de les Pitiüses van presentar els onze blocs al Centre Cultural de Jesús.


Els donem l'enhorabona per la bona acollida que va tenir l'acte, unes 230 persones motivades per participar de la festa!! Un motiu per estar més que satisfets. Els menorquins no vam assistir però les xarxes ens van permetre fer un tast d'un fosquet emotiu.
Podeu seguir tot el que va passar ahir al hashtag #pacte16G. Avui han tingut una molt bona resposta per part de la premsa, felicitats!!
Per estar informats del  seu procés seguiu Pitiüses per l'Acord Educatiu @pitiusesae. 
Us facilitem també el bloc: http://pitiusesacordeducatiu.blogspot.com.es/2015/01/presentacio-del-document.html
Han participat en la redacció del document famílies, alumnes, docents i inspectors d'educació. Junts confien en aconseguir consens per un sistema educatiu estable i no sotmès a canvis polítics. Amb ells treballem a Illes per un Pacte per tal que sigui una realitat.
L'ambient constructiu que es respirava tenia aroma d'herba sana. La llavor està sembrada, amb #culturadepacte no aturarà de créixer. El futur està plantat. Gràcies Pitiüses per l'Acord Educatiu!


Mentrestant, Illes per un pacte enforna el primer esborrany. Al bloc d'Illes, trobareu tots els detalls.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada