dimecres, 23 de març del 2016

#LaFamíliaenDigital


Dilluns es va presentar el llibre de Jordi Jubany. Vam conèixer millor aquesta feina, el més polit poder intercanviar parers amb l'autor. Va ser un acte amb molta participació. 



Aquestes estones d'intercanvi, per aprendre junts, són el que dóna sentit al nostre  moviment educatiu. Per açò Gràcies a tots. També es celebrava el primer acte una vegada fusionats MenorcaEdu21 i el Moviment de Renovació Pedagògica. Amb aquest missatge començava en Nico a presentar l'acte.  

A continuació. una voluntària que havia llegit el llibre, na Peggy, va explicar les seves impresions.

 

Va començar la presentàció de Jordi Jubany fent un replec de les idees del públic respecte a les oportunitats i neguits que ens suggereixen les noves tecnologies. Amb açò el ponent va fer dos núvols de paraules.


A facebook,  podreu veure com es va desenvolupar el fosquet i el que es va dir.
També podeu consultar el  neoformix, el que es va dir a twitter.


Jordi Jubany comencà la seva intervenció convidant-nos a mirar cap al passat. Ha canviat la manera de viatjar, de comunicar-nos, de divertir-nos, d'escriure, d'escoltar i disfrutar de la música, d'aprendre.
Arribant al present, ens va mostrar un trident: la digitalització, l'internet i la mobilitat. Açò ens duu a l'accés a infinites fonts d'informació; una producció infinita de continguts i açò a l'abast de tothom.
Parlant de futur, són molts els aspectes que ens va proposar plantejar: la seguretat, la necessitat de ser consumidors crítics, l'educació dels infants perquè estiguin segurs en el món digital. Una vegada més: educar en un món connectat.

Acabàvem l'acte amb aquesta imatge.


 Moltes gràcies Jordi pel teu suport i per presentar La Família en Digital a Menorca!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada