dilluns, 18 d’abril del 2016

El Pacte Educatiu avança


Quan el passat gener es van celebrar les eleccions al CEME i vam demanar als votants quines havien de ser les prioritats, l'apartat que va tenir més respostes va ser:  
Fer efectiu el Pacte educatiu, tal com mostra el gràfic següent.




Però què s´està fent per fer real aquest Pacte?
Des del Moviment MenorcaEdu21, una vegada que el Pacte ha estat signat per la major part de partits polítics i entitats, s´han celebrat diverses reunions amb representants del PP. La darrera es va celebrar el passat 1 d´abril a Maó. Com a resultat es va acordar una propera trobada oberta a tots els militants de base del PP i als voluntaris de MenorcaEdu21. La propera passa serà parlar amb Podem-Menorca i Ciutadans, que són els altres partits que encara no han signat. Per part d´Illes per un Pacte també s´estan fent contactes amb el PP de Mallorca.
Al mateix temps des d´Illes Per un Pacte, s´ha fet entrega del Pacte al Govern de les Illes Balears per la seva discussió al CEIB. A partir d´ara idò s´inicia una etapa clau en la que de manera paral·lela a les negociacions amb els partits, el Pacte serà debatut per part dels nostres representants dins el CEIB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada