dimecres, 13 d’agost de 2014

Antoni Salvà: la química que necessiten les PETXA-KUTXAS

Antoni SalvàANTONI SALVÀ SALVÀ

Un dels ponents que participarà de les PETXA-KUTXAS SALADES serà ANTONI SALVÀ SALVÀ.

Antoni Salvà Salvà (Mallorca, Illes Balears), és químic, professor de secundària i professor associat del departament de química de la UIB.

És especialista en l’ensenyament de la ciència i integració de les TIC a la pràctica docent. Alguns dels eixos de treball en els quals Antoni Salvà ha incidit són: docència de la física i la química i treball i metodologies de treball cooperatiu en l'experimentació, formació del professorat en la implementació de les TIC a l'ensenyament, especialment la integració d'entorns virtuals d'aprenentatge (Moodle) i continguts digitals (formació inicial del docent -MFP- i formació permanent del professorat).

Antoni Salvà Salvà, creu que és necessari un Pacte per tal d’arribar a una solució de l'atzucac en què ens trobem actualment. És imprescindible desvincular l'exercici professional de la docència de l'electoralisme. Els actors del sistema educatiu, el professorat, les famílies i l'administració educativa haurien de confluir positivament en un entorn estable que afavoreixi la igualtat d'oportunitats en la formació integral dels alumnes. El seu usuari de twitter és: @antoni_salva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada