dilluns, 6 de juliol del 2015

Illes per un Pacte participa a #novadors15

Divendres 3 i dissabte 4 es van celebrar a Vinaròs les Jornades  ‪#‎novadors15‬
Enguany ens han convidat. Voluntàries d'Illes per un Pacte van ser allà explicant com ha estat el procés de redacció del document de Pacte de les Illes.
foto: Jordi Jubany

Aquesta és la presentació feta i us deixem també l'enllaç amb les intervencions a twitter. El backchannel tenia moltíssima activitat.
https://twitter.com/hashtag/novadors15


foto: Glòria Rossi
A Novadors s´hi reuneixen més d'un centenar de mestres i professors innovadors de tot l'Estat. Tenen una història de dotze anys i fan possible que ens poguem trobar per compartir aprenentatges i camins de futur tot pensant en la millora de la qualitat educativa.  Compartim amb ells la necessitat de trobar un espai on concentrar-se en el futur dels nostres joves. 
Aquestes Jornades són diferents, es respira un ambient ple de complicitats. Tal vegada és perquè es programa un temps d'intercanvi espontani a través de la feina que fa @NovadorsGastro. Berenars, dinars i sopars es converteixen en oportunitats per tenir converses i així aprofundir en les temàtiques proposades als diferents tallers i conferències. 
Si els voleu conèixer, reservau-vos el primer cap de setmana de juliol. Faltaven menorquins, a veure si feim ranxo per anar a la propera edició de #novadors16


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada