divendres, 10 de juliol del 2015

MenorcaEdu21 rep el premi Bartomeu Picornell del diari Ara Balears

Ahir a la nit el Diari Ara Balears ha entregat aquests premis que s´han atorgat per primera vegada. El guanyador a la Qualitat Educativa ha estat MenorcaEdu21. En nom de tots els voluntaris l´han recollit l’àvia, Catalina Lladó i un fiet de 10 anys, Jordi Conti. Perseguim un pacte pensant en el futur, però sense oblidar el nostre deute amb el passat. En Jordi ha dit: “Jo visc a una illa petita. Pas moltes hores a classe però a ses nostres escoles encara hi ha nins que es perden, que repeteixen, que no xalen”.
Una àvia de 83 anys i un fillet de 10 van recollir el Premi Ara Balears a l´Educació
Un dels principals objectius del voluntaris de menorca edu 21 és precisament aconseguir que aquestes situacions no es donin a les nostres aules. Aconseguir un pacte que doni resposta al que el sector dels estudiants va plantejar a les primeres jornades de feina a l’estiu del 2013: “és necessari  seleccionar professionals que transmetin la passió d´aprendre, que els agradi fer la feina d’ensenyar i que sàpiguen despertar la curiositat per aprendre, motivar, estar damunt els alumnes, sobretot d’aquells amb menys interès, innovar en la manera d’ensenyar i fer una avaluació més autèntica.”
A partir d´ara en què la situació política ha canviat, els voluntaris i voluntàries seguirem fent feina per un Pacte sorgit de la base social on s´hi puguin integrar tots els partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada