dissabte, 5 de març del 2016

Coses que passen quan la gent s´uneix

El Pacte pel que lluitam no és un document de generalitats, sinó un ampli acord de línies pràctiques que permeti  transformar d´arrel el nostre sistema. El Pacte va pels adolescents que abandonen. Pels absents interiors. Pels mestres que volen millorar i troben poc suport. Pels que  creis que l´educació és l´arma del futur social i econòmic de les illes.  Ells seran avui dalt l´escenari, presents entre noltros, com també hi seràs tu, que ens sergueixes des de ca teva. 



Si ens ho haguessin dit fa 4 anys no ho hauríem cregut. Que la gent del carrer ho tindria tan clar, que hi hauria un ranxet de persones disposades a posar-hi hores, que  s´hi adheririen partits polítics, sindicats i entitats.  I que pogués arribar un dia, com avui, en què el document del Pacte pogués ser presentat al Govern Balear per la seva discussió i debat al CEIB. 
Avui, amb l´emoció continguda només us volem dir que es fa possible gràcies al vostre suport. Aquella àvia que ens aturava pel carrer: "no afluixeu", aquella mare que ens demanava: "com va la cosa?". Voltros sosteniu el Pacte i el feis possible. 

Com deia avui a TW +Quel Menorca "Volem un pacte transversal, consensuat, i on tothom hi té cabuda". Amb tots els Partits polítics, sindicats i entitats. Avui és el dia que tots els que no heu pogut anar a Palma us toca dir-lis als partits: ep, us necessitam a tots. 

2 comentaris:

  1. Tots els pensaments i actituds del cor de les persones que lluiten per un món més just, arriba el dia en que l’esforç que es fa te les seves recompenses, sempre he cregut que la persones que pensen en dur a terme coses positives per la societat en que viu, un dia veurà complert el seu desig, sense adonar-nos són compensats tots els pensaments positius en accions positives, sempre en noves energies. Les persones que procuren pensar en positiu, els seus actes seran positius, per tant, procurem agrair tot allò que ens regala dia a dia les belleses que hi ha al nostre abast, cadascú està obligat a ser agraït quant viu rodejat de persones que tenen els mateixos sentiments de justícia i pau.
    Sempre durant la meva vida hi ha hagut un pensament que m’ha ajudat en la meva tasca “ mai estiguis cansat de estar cansat “. Andreu G.S.

    ResponElimina